Privātais mežs

Intervija ar Sanitu Juranču – SIA Privātais Mežs -Meža resursu vadītāju

Mēs uzaicinājām Sanitu Juranču, SIA Privātais Mežs meža resursu vadītāju, kura jau trīs gadus ar izcilību rūpējas par mūsu meža resursiem, lai viņa dalītos savā profesionālajā pieredzē un stāstā par izaugsmi uzņēmumā.

Kādi ir jūsu ikdienas pienākumi, un kā tie ietekmē uzņēmuma kopējo darbību?

Mani ikdienas pienākumi ir cieši saistīti ar uzņēmuma vadību un komandas attīstību. Es strādāju, lai nodrošinātu, ka visi procesi noritētu pēc iespējas efektīvāk, vienlaikus rūpējoties par mūsu mērķu sasniegšanu. Tas ietver gan plānošanu, gan komandas darba uzraudzību, lai visi būtu uz viena viļņa un virzītos uz priekšu. Mans darbs tieši ietekmē uzņēmuma izaugsmi un attīstību, palīdzot veidot stabilu pamatu turpmākajiem panākumiem.

Kā jūs raksturotu sadarbību ar kolēģiem un uzņēmuma kultūru?

Mūsu komanda ir jauna un ambicioza, un tas ļoti pozitīvi ietekmē uzņēmuma atmosfēru. Mēs esam līdzīgi domājoši cilvēki, kas strādā ar prieku un entuziasmu. Mūsu darba vide ir ļoti draudzīga un atbalstoša – visi kolēģi nāk uz darbu ar vēlmi sniegt savu ieguldījumu, un šajā atmosfērā nav vietas sūdzībām vai negatīvai attieksmei. Tā ir vide, kurā patiešām prieks strādāt.

Ar kādiem projektiem vai sasniegumiem esat visvairāk lepojusies?

Esmu īpaši lepna par izveidoto komandu – mēs esam spēcīgi un ambiciozi. Katrs komandas loceklis nāk ar savu entuziasmu un vēlmi augt, un tieši šī apņemšanās mūs ved uz priekšu. Esam sasnieguši augstus rezultātus, un katrs jauns projekts pierāda mūsu spējas. Mēs ne tikai sasniedzam mērķus, bet bieži vien tos pārsniedzam, un tas ir kopējas komandas darba rezultāts.

Vai ir kādi personīgi vai profesionāli paraugi, kas iedvesmo jūsu darbu?

Viens no maniem galvenajiem iedvesmas avotiem ir grāmatas, īpaši “Atomic Habits”, kas palīdz man labāk izprast un veidot produktīvus ieradumus. Man ļoti svarīga ir arī iekšējā motivācija un sacensību gars – vēlme vienmēr paveikt vairāk un labāk. Man nav konkrētu elku vai paraugu, ko es sekoju, ne uzņēmumā, ne ārpus tā – mana pieeja ir balstīta uz personīgo izaugsmi un neatkarīgu ceļu.

Kas ir neparastākais vai visinteresantākais pavērsiens jūsu karjerā, kas noveda jūs līdz šim darbam?

Mans ceļš šajā uzņēmumā sākās, kad viens no partneriem uzaicināja mani pievienoties komandai. Lai gan sākotnēji man šķita, ka man trūkst nepieciešamo zināšanu šajā nozarē, mani vilināja vēlme mācīties un pierādīt sev, ka varu to izdarīt. Nevēlējos uzreiz kļūt par līderi, bet laika gaitā sapratu, ka man ir prasmes gan vadīt, gan izveidot spēcīgu komandu. Šie trīs gadi uzņēmumā man ir devuši ļoti vērtīgu pieredzi un personīgo izaugsmi.

Vai ir kāds neaizmirstams notikums vai pieredze no darba “Privātajā mežā”, kas vienmēr paliks jūsu atmiņā?

Viens no neaizmirstamākajiem brīžiem manā karjerā bija tas, kad pirmo reizi sapratu, ka mans ieguldītais darbs sāk nest reālus, taustāmus rezultātus. Tas deva milzīgu motivācijas un pārliecības pieaugumu, ka esmu uz pareizā ceļa. Vēl īpaši atmiņā ir palikuši kolēģi, kuri uzņēmuma laikā ir piedzīvojuši personīgas pārmaiņas – daži ir atraduši mīlestību, citi kļuvuši patstāvīgāki un pašpārliecinātāki. Šie mirkļi man ir ļoti nozīmīgi, jo redzu, kā mūsu kopīgais darbs veicina cilvēku izaugsmi un laimi.

 

Līdzīgi raksti

Mežizstrāde ir dabiska meža dzīves cikla sastāvdaļa. Tomēr pēc ciršanas
Sakņu puve ir viena no nopietnākajām slimībām, kas var skart
Latvijas meži ir vērtīgs dabas resurss, kuru saglabāšana un aizsardzība
Privātā meža darbinieki ir uzņēmuma sirds un dvēsele. Viņu pieredze,