Privātais mežs

Ikdiena Privātajā Mežā – ko saka mūsu darbinieki?

Privātā meža darbinieki ir uzņēmuma sirds un dvēsele. Viņu pieredze, domas un iespaidi palīdz veidot mūsu darba vidi un uzņēmuma kultūru. Lai iedziļinātos tajā, kas padara darbu Privātajā mežā tik īpašu, mēs uzdevām pāris svarīgus jautājumus mūsu kolēģiem. Viņu atbildes atklāj daudz interesanta un iedvesmojoša, kas liecina par to, kāpēc Privātais mežs ir tik unikāla darba vieta.

Antons, mežsaimniecības specialists, iepriekš profesionāli spēlējis hokeju, uzņēmumā strādā 1,5 gadus

Kas ir Tava vislabākā atmiņa no komandējuma brauciena? (Privātais Mežs pēc gada mērķa sasniegšanas organizēja kopīgu braucienu visam kolektīvam. Šogad tas bija kruīzs pa Vidusjūru)

Antons: Vislabākā atmiņa no komandējuma brauciena bija foršs skats uz jūru un pilsētām. Tas bija neticami pieredzēt jaunus apvāršņus un apmeklēt vietas, kur agrāk nebiju bijis. Tas deva iespēju ne tikai profesionāli attīstīties, bet arī personīgi bagātināties, redzot pasauli no jaunas perspektīvas.

Kā šis darbs palīdz Tev attīstīties privātajā dzīvē vai palīdz ārpus darba darīt to, kas patīk?

Antons: Šajā darbā nav limita algai – kādi sniegumi, tādi arī rezultāti. Tas nozīmē, ka es varu tiešām pievērsties saviem uzdevumiem un zināt, ka mans ieguldījums tiks pienācīgi novērtēts. Turklāt, esmu uzlabojis savas komunikācijas prasmes, kas ļoti palīdz ikdienā. Šīs prasmes noder ne tikai darbā, bet arī privātajā dzīvē, jo esmu kļuvis labāks sarunās un saprašanās ar cilvēkiem. Tas man palīdz arī ārpus darba, veidojot stiprākas attiecības un efektīvāk risinot problēmas.

Artūrs, jurists,brīvajā laikā nodarbojās ar aktīvo dzīvesveidu, uzņēmumā strādā 2 gadus

Kas Tev visvairāk patīk strādājot Privātajā mežā?

Artūrs: Man visvairāk patīk lieliska darba atmosfēra un lieliskie un atsaucīgie kolēģi. Mēs visi esam vienota komanda, kas atbalsta viens otru un palīdz, kad vien tas ir nepieciešams. Darba vide ir pozitīva un motivējoša, kas padara katru darba dienu patīkamu.

Kā šis darbs palīdz Tev attīstīties privātajā dzīvē vai palīdz ārpus darba darīt to, kas patīk?

Artūrs: Šis darbs sniedz iespēju apmeklēt jaunas vietas un aizraujošus pasākumus. Tas paplašina manu redzesloku un ļauj izbaudīt dažādas kultūras un pieredzes. Iespēja ceļot un piedalīties dažādos pasākumos arī bagātina manu personīgo dzīvi, padarot to daudz interesantāku un dinamiskāku.

Elīze, mežsaimniecības speciāliste, uzņēmumā strādā jau 1 gadu

Kas Tev visvairāk patīk strādājot Privātajā mežā?

Elīze: Man visvairāk patīk iespēja plānot savu darba laiku. Tas dod man elastību un ļauj labāk balansēt darba un privāto dzīvi. Turklāt, es novērtēju iespēju labi nopelnīt, pat ja tas nozīmē ieguldīt ļoti smagu darbu.

Kas ir Tava vislabākā atmiņa no komandējuma brauciena?

Elīze: Vislabākā atmiņa no komandējuma brauciena bija piestātnes Itālijā. Tur bija visskaistākās pilsētas, kuras apskatīt. Katra pietura piedāvāja unikālu pieredzi un iespēju iepazīt jaunas vietas un kultūras.

Dāvis, mežsaimniecības speciālists, iepriekš vadīja savu uzņēmumu. Uzņēmumā strādā 1,5 gadus.

Kas Tev visvairāk patīk strādājot Privātajā mežā?

Dāvis: Man visvairāk patīk darba iespējas izaugsmei un lieliskais kolektīvs. Šeit es jūtu, ka man ir iespējas attīstīties gan profesionāli, gan personīgi, un es vienmēr varu paļauties uz savu kolēģu atbalstu un draudzību. Mēs kopā strādājam kā komanda un vienmēr esam gatavi viens otru iedvesmot un palīdzēt.

Kas bija jūsu vislabākā atmiņa no komandējuma brauciena?

Dāvis: Mana vislabākā atmiņa no komandējuma brauciena ir no Maltas. Tā bija neticama pieredze, kur es varēju izbaudīt vietējo kultūru un apskatīt skaistās vietas. Malta piedāvāja neaizmirstamus skatus un pieredzes, kas man vienmēr paliks atmiņā.

Šīs personīgās pieredzes un atziņas liecina, ka Privātais mežs nav tikai darba vieta, bet gan kopiena, kas iedvesmo un atbalsta katru savu darbinieku. Mēs esam lepni par mūsu komandu un turpināsim strādāt, lai nodrošinātu viņiem vislabāko darba vidi un iespējas attīstīties. Ja arī Tu vēlies kļūt par daļu no mūsu komandas, klikšķini –  privataismezs.lv/karjera un piesakies uz kādu no atvērtajām pozīcijām! 

Līdzīgi raksti

Mežizstrāde ir dabiska meža dzīves cikla sastāvdaļa. Tomēr pēc ciršanas
Sakņu puve ir viena no nopietnākajām slimībām, kas var skart
Latvijas meži ir vērtīgs dabas resurss, kuru saglabāšana un aizsardzība
Mūsdienu pasaulē cīņa pret klimata pārmaiņām ir galvenā prioritāte. Viens